2014 Verslag maandag

Op 18 augustus 2014 13:46 geschreven door nathan

Wát een belevenis deze eerste dag van de Vakantie Bijbelweek….. de grote zaal helemaal verandert in een onderwaterwereld vól vissen (jong en oud) met prachtige blauwe T-shirts aan…. Sam en Jiddo zagen zelfs vissen met een bril op en een baard…. En Hein Haan was helemaal zijn afspraakje met Margreeth vergeten omdat hij zat te vissen….
Sam en Jiddo werken deze vakantie in de visverwerkingsfabriek van Opa en hebben al heel wat geleerd, wat een visafslag is bijvoorbeeld en hoe ze een vis moeten schoonmaken (dat is dus niet onder de douche zetten met shampoo onder vinnen…). Maar wat is dat voor een mysterieus spiegelend stukje dat ze in de buik van een vis hebben gevonden en waar de boef óók op zoek naar is…..? Spannend hoor, misschien horen we er mogen meer over!
Sam vertelde nog een bijzonder verhaal over vier vissers die Jezus gingen volgen, omdat Hij zo bijzonder is willen ze alles van Hem leren. Wij mogen óók bij Hem horen, Jezus vraagt ook aan jou of je Hem wil volgen…. daar gaan we deze week vast nog véél meer over leren!

De allerkleinste kinderen hebben geluisterd naar een verhaal van Tante Loes en daarna hebben ze een prachtige vis op hun T-shirts gemaakt en deze helemaal versiert.
De middengroep heeft met verf mooie vissen op hun shirts gemaakt, deze hangen allemaal nog te drogen maar ze zien er werkelijk prachtig uit. Wat zal iedereen in de middengroep er mogen feestelijk uitzien!
De oudste groep (groep 6, 7 en 8) zijn een heel bijzondere windmolen in de vorm van een vissersschip aan het zagen in het achtergedeelte van de grote Kerk…. dáár wordt hard gewerkt joh!!

Alle kinderen kregen na afloop een bouwplaat met vissen erop waar ze iets moois van mogen knutselen, een kijkdoos, of een aquarium of….. ze mogen het helemaal zelf bedenkent! Als het werkstuk deze week worden ingeleverd bij de inschrijftafel krijgen ze direct een leuke verrassing én natuurlijk is er op vrijdagmorgen voor elke leeftijdsgroep een prijsuitreiking voor de áller mooisten!!

 

Je kunt de foto’s van vandaag bekijken op de foto-pagina.

 

 

Reacties zijn gesloten.