2015 Mail vrijdag De architect

Op 21 augustus 2015 20:22 geschreven door nathan

Lang geleden had ik een heel mooi huis ontworpen en gebouwd voor Eddie. Jammer genoeg was Eddie er niet zo zuinig op, hij zorgde niet zo goed voor zijn huis en daarom was het nu helemaal vervallen en lelijk geworden…
Gelukkig dat Sam en Jiddo mijn brief vonden. Want alles wat ik ontwerp doe ik met heel veel zorg en liefde. Ik houd gewoon van de huizen die ik gebouwd heb en het doet me verdriet als het er niet goed meer mee gaat. Daarom wil ik iedereen helpen die zijn huis heeft verwaarloost. Ik maak al deze huizen weer helemaal mooi. Het kost geen geld, want ik doe het omdat ik er zoveel van houd.
Eigenlijk lijkt het wel een beetje zoals God van ons houdt. Hij heeft ons prachtig ontworpen en gemaakt, Hij houdt super veel van ons.
Als je wel eens dingen doen die niet goed zijn, of door erge dingen om je heen voelt het of je een beetje kapot bent van binnen. .. Dan mag je altijd aan God vragen of hij alle verkeerde dingen wil vergeven en of hij dicht bij je wil zijn zodat je je weer fijn gaat voelen. Daarvoor hoef je niet te betalen, Hij doet het omdat Hij zoveel van je houdt.
Daar wordt ik nou helemaal blij van want wat is dát bijzonder zeg! Zul je dat nooit vergeten?

Komen je zondagmorgen óók nog naar de bijzonder Vakantie Bijbelweek-dienst? Je mag iedereen meenemen die je wilt (zoals je ouders…), iedereen is welkom! De VBW-dienst begint op zondag 23 augustus om 10.00 uur in de Grote Kerk midden in Loenen. Je kunt ook om 9.45 uur naar ’t Web toekomen, dan lopen we er met een groepje naar toe!

Tot dan,

Groeten van de architect ing. J.A. Melech

Reacties zijn gesloten.