2015 Mail dinsdag Sam & Jiddo

Op 18 augustus 2015 19:53 geschreven door nathan

Whooooooh….. tjonge wat moet ik nog gapen zeg…
‘k heb de hele dag in mijn bed gelegen (Sam slaapt zelfs nog…), we waren ook zóóóó moe na onze nachtelijke avonturen!
Daarom heb ik nu pas tijd om je te mailen…

Het was wél allemaal super spannend vannacht hè, hebben je het gezien? Eerst deden onze zaklantaarns het niet omdat er geen batterijen in zaten. Een lampje doet het alleen blijkbaar als het is aangesloten op een krachtbron, zoals een stopcontact of een batterij.
En of het allemaal nog niet eng genoeg was hebben de boeven ons ook nog opgesloten in dat vervallen huis, vet griezelig hoor, het was er pikdonker! Gelukkig konden we een stopcontact vinden waardoor er een grote lamp aan ging! De eigenaar van het huis kwam op het licht af en kon ons bevrijden…..wát een geluk! Weet je wat zo super leuk is? We mogen hem gaan helpen om het vervallen huis af te bouwen!
We hebben weer veel geleerd vannacht, over bijvoorbeeld contact maken. Jiddo vertelde nog over Abraham (een echt gebeurd verhaal uit de Bijbel) die deed wat God hem vroeg… Eerst moest hij een verre reis maken en weg van iedereen die hij daar kende, moeilijk hoor. Tijdens die lange reis raakte hij wel eens de verbinding met God kwijt, maar hij wist dat hij niet zonder God kon, dus elke keer maakte hij toch weer contact met God. Toen hij en zijn vrouw heel oud waren geworden deed God toch nog wat hij Abraham al heel veel jaren daarvoor beloofd had…. ze kregen nog een zoon. Is dat geen groot wonder? God doet altijd wat Hij beloofd heeft. Als je dicht bij God blijft komt het goed. Eigenlijk is God ónze krachtbron….net zoals bij onze zaklantaarns, als het lampje maar in contact blijft met de batterij geeft het licht!

Heb je al iets moois geknutseld van de plaat met bouwvakkers die je hebt gekregen? Als je deze inlevert (mag de hele week nog) krijg je een leuke verrassing! En vrijdag is er nog een prijsuitreiking voor de allermooiste uit elke leeftijdsgroep!

Oh ja, op onze website (www.vbwloenen.nl) kun je elke dag de foto’s zien die er op de VBW zijn gemaakt! Ook staat er een super tof filmpje op die ik met Jiddo speciaal voor jou heb gemaakt!

Ken je het themalied al uit je hoofd? Op onze website staat het ook, kun je lekker oefenen!

Neem morgen gerust je vriendjes en vriendinnetjes mee, dat vinden we helemaal super!! Dan krijgen zij ook zo’n mooi bouwhesje!

groetjes,

Sam en Jiddo

Reacties zijn gesloten.