2014 Verslag donderdag

Op 21 augustus 2014 15:33 geschreven door nathan

Loenen wordt steeds blauwer….. zoveel blauwgekleurde kinderen komen elke morgen weer naar ’t Web toegestroomd…!
Na de warming-up bij de prachtige liedjes van de VBW band, vertelde Hein Haan dat hij ruzie had met Piet Piepkuiken! Piet is een super valsspeler met knikkeren en Hein wilde geen vriendjes meer met hem zijn. Gelukkig heeft Piet hier spijt van gekregen en heeft aan Hein zelfs zijn prachtige super-bonk gegeven!! Nu zijn ze weer vriendjes, en Hein heeft hem vergeven.
In het toneelstuk maakten Sem en Jiddo kennis met mevrouw Duncan die hun een super baantje aanbood in haar visbedrijf, ze kraakte Opa ten Schapper helemaal af, en Sem en Jiddo gingen zomaar meedoen…. Wát een schrik toen ze merkten dat Opa al hun lelijke woorden gehoord had. Sem en Jiddo hadden er reuze spijt en biechtte alles op aan Opa…. Opa heeft hen toen alles vergeven!
Jiddo heeft nog een bijzonder verhaal verteld over de visser Petrus die óók iets gedaan had waar hij erg verdrietig was en spijt over had. Hij had wel drie keer gezegd dat hij zijn vriend Jezus helemaal niet kende!
Gelukkig vergeeft Jezus je als het fout is gegaan en je er spijt van hebt, Hij wil steeds opnieuw met jou beginnen en je mag Hem dan weer opnieuw gaan volgen. Dat was bij Petrus gelukkig óók zo, Jezus vraagt hem wel drie keer of Petrus van Hem houdt, Hij vergeeft hem en Petrus wordt opnieuw ingezet. Wát is Petrus blij, zó bijzonder is Jezus!!

De kleintjes maakte een prachtig schilderij met daarin de vergeef-vis, Met goud stond er boven “Je bent goud waard!!”
De middengroep maakte een mooie mobiel, dat was een heel gepriegel en geknoop, maar de resultaten waren super!
Bij de bovenbouw werden die windwijzers afgemaakt én iedereen maakte een hengel…..want morgen is er een échte viswedstrijd bij de loswal naast de molen!!

De ingeleverde werkstukjes zijn zó mooi!!! We zijn helemaal sprakeloos van zoveel creativiteit (kijk maar eens naar de foto’s – of wat beter is, kom ze zélf bekijken, ze hal van ’t Web is een grote tentoonstellingsruimte geworden!!)
Ook zijn er nog prachtige boeken, CD’s en DVD’s te koop op onze boekentafel (óók in de hal…)

Morgen is jammer genoeg al de laatste dag…. gelukkig is er a.s. zondag nog een VBW Welkomsdienst om 10.00 uur in de Grote Kerk, deze staat nog helemaal in het teken van de Vakantie Bijbelweek!!

Komen jullie ook?

 

Bekijk de foto’s van vandaag op de foto-pagina.

 

 

Reacties zijn gesloten.