2014 Mail woensdag groeten van…. Zoef de boef

Op 20 augustus 2014 14:50 geschreven door nathan

Hallo allemaal,

Gelukkig zijn jullie (bijna) allemaal vandaag zoefweer gekomen op de Vakantie Bijbelweek!

Ik ben de boef en zoals jullie weten doen boeven allerlei dingen die heel gemeen zijn! Niemand vindt ons daarom aardig.!!
Maar weet je wat er vandáág gebeurde? Ik viel per ongeluk in het water en kon helemaal niet zwemmen…. en ik werd zomaar gered door Sem en Jiddo, je kunt dat zien op deze foto! Ik kreeg zelfs hun lekkere mars omdat ik helemaal nat en koud was!
Volgens mij zagen ze best dat ik een boef was, en toch waren ze heel aardig! Ze deden dat omdat ze Jezus wilde volgen zeiden ze… en dan moet je altijd het goede doen, dus voor de andere mensen zorgen en alles met ze delen, óók als je ze helemaal niet kent!
‘Delen” …… dat stond trouwens ook op dat spiegelende stukje dat ik in mijn zak had…. en nu kan ik het nergens meer vinden….! Wat zal de baas boos zijn….ik moet van hem morgen vast weer gaan zoeken bij de haven….. komen jullie dan óók weer kijken of ik het kan vinden want dan kunnen we het geheim van de sterren van de zee oplossen?

Het al wat moois gemaakt van de vissen-bouwplaat die je hebt gekregen? Toen ik door de hal liep op weg naar de haven zag ik al prachtige werkstukjes liggen!! Iedereen die iets inlevert krijgt een leuke verrassing heb ik gehoord, dus ik hoop dat morgen óók jou werkstukje er bij staat !!

Op de site van de Vakantie Bijbelweek staan elke dag de foto’s én een verslagje, ga dus maar snel kijken of je er óók op staat!

groeten van
Zoef de boef

Reacties zijn gesloten.