2014 Mail maandag Sam & Jiddo

Op 18 augustus 2014 15:00 geschreven door nathan

Wat leuk dat je er was vandaag op de Vakantie Bijbelweek !!
Wij zijn Sam en Jiddo en we vonden het super leuk om bij Opa in de visverwerkingsfabriek te werken! Dat is best moeilijk hoor, want die vissen zijn erg glibberig en toen ook die boef nog binnen kwam… vonden we het helemaal spannend!
Hebben jullie gezien dat hij zomaar een krat met vissen van Opa meenam, wat gemeen hè?

Wát een geluk dat wij dat mooie glimmende stukje nog hebben dat Jiddo in de vis gevonden heeft. Waar zou het van zijn? Er staan óók nog letters op…). Sam vertelde nog een bijzonder verhaal over vier vissers die Jezus gingen volgen, omdat Hij zo bijzonder is willen ze alles van Hem leren. Wij mogen óók bij Hem horen, Jezus vraagt ook aan jou of je Hem wil volgen…. daar gaan we deze week vast nog véél meer over leren!
Komen jullie morgen wéér kijken? Als de boef dan maar niet meer terug komt… Misschien kunnen we dan het mysterie van de sterren van de zee oplossen !!!

Heb je al iets moois geknutseld van de plaat met vissen die je bij de uitgang hebt meegekregen? als je deze inlevert (mag de hele week nog) krijg je een leuke verrassing!
Oh ja, op onze website kun je elke dag de foto’s zien die er op de VBW zijn gemaakt! Ga maar snel kijken op www.vbwloenen.nl (daarop staat óók het themalied… kun je lekker oefenen!).

Neem morgen gerust je vriendjes en vriendinnetjes mee… dat vinden we helemaal super!! Dan krijgen zij óók zo’n mooi blauw T-shirt!

groetjes,

Sam en Jiddo

Reacties zijn gesloten.